Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Štěpánova motojízda"

Tato akce se poprvé konala 26.prosince 2006, kdy motocykloví nadšenci nedokázali odolat mimořádně příznivému počasí , které panovalo. Od té doby se akce každoročně opakuje a můžeme dnes říct, že je tradiční. 

 

  • 26. prosince 2009 - 4.ročník

Letos sice nebyla Štěpánova jízda plánována, ale tradice přesto nebyla porušena a tak se opět ke stromečku na náměstí do Železného Brodu sjelo 13 nadšenců. 

  • 26. prosince 2008 - 3.ročník

Zde se můžete podívat na několik málo fotografií z již proběhlé 3.Štepánovy motojízdy- Bohužel letos se sjelo o proti předešlým ročníkům jen 1/4 motocyklistů, ale za to 3/4 přijedšivších v autech.

http://cezetaci.rajce.net/3.Stepanova_motojizda

  • 26. prosince 2007 - 2.ročník

I přes mrazivé počasí, ale bez sněhu se sjelo 9 motocyklistů a 3 automobilisté. Z celé akce je pořízeno DVD, které si je možné objednat.

  • 26. prosince 2006 - 1.ročník

Příznivé a slunečné počasí, které letos panovalo o vánocích nenechalo příznivce jené stopy zahálet. Ti si dali dostaveníčko a sjeli v hornojizerské obci Huntířov. Poté se společně projeli na krátké 5 km trase a zavítali na náměstí do Železného Brodu k vánočnímu stromu, aby zde pořídili několik fotografií.

http://www.automuzeum.cz/report.php3?r_id=991